ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

“Ε5” / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε5” ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ …

ΑΡΘΡΟ 3 ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Εμείς οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, αλλά και οι Φιλέλληνες ορκισμένοι στον ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, αλλά και στον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και σε κάθε άλλον μελλοντικό ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ, στους όρκους που έγραψε και θα γράψει, που μας έδωσε και θα μας δώσει ο Συνέλληνάς μας και Αδελφός μας Αρτέμης Σώρρας, Θεματοφύλακας των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, που και αυτά έγραψε ως Θεματοφύλακας του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, αφουγκραστήκαμε το κάλεσμά του και συνταχθήκαμε μαζί του, ορμώμενοι και ωθούμενοι από τις ΜΝΗΜΕΣ που είναι καταγεγραμμένες στον ΚΣΣΣΔΔΔΤΠΟΤΑΩ μας και στο ΥΔΩΡ μας, να πολεμήσουμε για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας απανταχού της Γαίας Δήμητρα Άρτεμις.…

3.5 Το αρχαιότερο έθνος στον πλανήτη είναι οι Έλληνες και από τους Έλληνες γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. Γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη δεν νοείται ως Δημοκρατία, γνωρίζοντας επίσης ότι η Δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση χωρίς Δόγμα, Χρώμα και Κόμμα και μόνο έτσι μπορεί να νοηθεί ως Δημοκρατία και γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία σημαίνει το « Κρατείν τω Δήμω », ο Οργανισμός “Ε5” ιδρύεται με σκοπό να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα, η αληθινή Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη και να επιτευχθεί η απελευθέρωση της Ελλάδος, των Ελλήνων και των Ανθρώπων απανταχού της Γαίας Δήμητρα Άρτεμις, η εγκαθίδρυση του Ελληνισμού, του σκοπού του και των αξιών του και η εγκαθίδρυση του Χρυσού Ελλάνιου Γένους και της Χρυσής του ιδανικής Ελλάνιας Πολιτείας των Χρυσών Νόμων, των Χρυσών Αξιών και των Χρυσών Αρχών της νομοτέλειας.

ΑΡΘΡΟ 8 ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ

Εμείς οι Έλληνες και Φιλέλληνες στην μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε βιώσει πολλές
και τεράστιες προδοσίες. Γι’ αυτόν τον λόγο ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ και ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ έγραψε και έθεσε ενώπιον μας τον ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ και τον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Με ελέφθερη βούληση ο καθένας από εμάς ορκίστηκε ή θα ορκιστεί, να υπερασπίζεται με κάθε δύναμή του και με ανιδιοτέλεια τα ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ. Όμως αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη είναι ελέφθερος να βγει από τον ΟΡΚΟ του.

Επίσης το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλον ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ που θα γραφτεί στο μέλλον από τον ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ. Ο Εσωτερικός Κανονισμός του Οργανισμού «Ε5» περιέχει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των ΙΕΡΩΝ ΟΡΚΩΝ και της εξόδου από ΑΥΤΟΥΣ.