ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΔΑΚΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΕΡΙΩΔΗ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ. Η ΛΑΜΠΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΑΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΕΝΑΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟ AΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’ Β’ ΚΑΙ Γ’) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ « ΓΕΝΝΗΣΗ » ΑΣΤΡΩΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΖΩΗ ΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΜΦΑΛΟ. ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.

Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΟΝΟΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ (ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ).

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-seirios

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΑ ΥΑΛΙΝΗ ΦΙΑΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ( ΣΤΑΜΝΑ ΠΗΛΙΝΗ – ΥΑΛΙΝΗ ΦΙΑΛΗ – ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ – ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΩΣ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΝΩ ΗΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΤΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΑΒΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΙΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΦΙΑΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ (Ή ΠΕΝΤΕ Ή ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ Η ΟΣΟΙ ΟΜΟΝΟΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΙΑΛΩΝ.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΚΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ:

 1. ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ
  https://www.aitherikigrafi.gr/kratistos-dias
 2. ΑΠΟΛΛΩΝΑ
  https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-apollon
 3. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
  https://www.aitherikigrafi.gr/poseidonas
 4. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-dynameon-syxnotiton
 5. ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ
  https://www.aitherikigrafi.gr/okeanos-doniseon-aithera

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΦΥΛΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗ. ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΜΑ. ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ AΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.

ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΒΙΟ ΜΑΣ.

ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑ 12 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΡΙΑ 13 ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΑ.

ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΓΕΦΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΘΛΟΝ ΜΑΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΝΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΑΡΑ Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ:
ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ:
https://www.aitherikigrafi.gr/

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΩΜΕΝΟ Η ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Skills

Posted on

20 July 2023