ΣΥΜΒΟΛΟ
ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ
ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΡΟΜΒΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΠΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΙΑ ΑΠΕΙΡΩΝ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΙΡΗ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΑΦΘΟΝΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ 1,618 ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ, Η ΑΝΑΛΥΣΗ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΠΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Φ 1,618. ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΕΞΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΕΤΣΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΕΞΙ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ .

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1,6 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 18. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ 18 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ 18 ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ, ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 8