…ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ.

ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΤΟΣ ΔΙΣΕΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 1 ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ; ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ… ΟΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΩΜΙΚΑ, ΑΝΟΑ, ΖΩΩΔΗ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΣΑΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ , ΤΟΥ 13ου ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.

ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΤΟ
13 ΚΑΙ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙ
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ 13η ΘΕΣΗ, ΑΠΟ
ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12 ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ
ΘΕΣΗ 14.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ 14ο. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.

“ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 13ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – Η ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΞΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΟΥΣ), ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 13ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ 14ο, ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 14ο ΟΡΟΦΟ, ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 13ο ΟΡΟΦΟ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ
ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ
ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ

ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ , ΑΠΟ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ”.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 8