ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ. ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΤΣΙ: ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ Ο
ΑΡΙΘΜΟΣ 8. ΤΟ ΟΚΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,
ΣΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ
ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Ή ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ή ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΥΗΣΗ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ (ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΟΡΙΖΕΣ)

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΒΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟ. ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ).

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΛΤΑ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. (ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ) ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ (ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ, ΤΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ)

ΕΤΣΙ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
ΑΠΕΙΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ
ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ
ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΘΛΟ, ΠΙΣΤΑ,
ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΜΕ
ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ,

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΤΟΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΑΜΟΛΥΝΤΟ,
ΑΛΗΘΙΝΟ, ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 9