ΓΕΝΑΘΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΓΕΝΑΘΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ «ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ».

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΦΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΤΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΩΣ ΓΕΝΑΘΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ “ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΓΕΝΕΘΛΙΟ (ΣΠΑΝΙΩΣ), ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ, ΓΕΝΝΑ ΑΘΛΙΑ, ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΓΕΝΝΑ, ΜΙΑΡΗ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΛΕΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ, ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΑΓΕΣ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΖΩΩΝ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΑΘΛΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΓΕΝΑΘΛΟΙ “ΑΘΛΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”.

ΓΕΝΑΘΛΟ : Ο ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ: Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΖΕΙΝ, ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ, Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΙΔΙΑ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΓΕΝΑΘΛΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 5