…ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑ, ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ. ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΡΩΜΕΝΑ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΟΠΛΑ, ΙΣΧΥ, ΔΥΝΑΜΗ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΕΛΙΧΘΗΚΕΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ ΖΩΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΙΑ ΜΙΑΡΗ ΓΕΝΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΩΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΗ Η ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΩΤΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ… ΕΛΛΗΝ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΚΙΑ. ΕΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΡΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΙΕΡΟ, ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΣΟΥ; ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΜΙΑΡΗ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΡΑΓΗ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ. ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ;

ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΠΟΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ‘Η ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ; ‘Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ;

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΓΕΝΑΘΛΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 8