ΠΑΝΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η 3
ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ
3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΗΛΙΩΝ. ΕΝΑ
ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΟΙ:

ΠΑΝΤΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ
ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΟΤΙ, ΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΕΝΑΝ
ΗΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 3
ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΕΝΑ ΑΠΟ
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟΙ, ΙΔΙΟΙ, ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ , ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΟΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑ, ΙΣΑ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ:

ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ. ΚΑΙ Ι ΕΝΑ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

ΑΡΑ Η ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΗΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΜΙΞΗ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ Ι ΕΝΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΛΙΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ
ΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΛΙΩΝ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 3 ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΛΕ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΜΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΩΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΚΟΣΜΟΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΠΛΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΦΑΣΜΑΤΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 4