…ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΠΩΣ: ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 13ΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙ Ο , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΕΝΑΟ ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ, ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΕ ΤΡΙΑΔΑ ΥΨΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΥΘΗΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΩΣΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΟ .

ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ (ΣΥΜΒΟΛΟ 120Ο*3= 360Ο= 9 ΕΝΝΕΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΨΗΛΑ, ΣΤΗΘΗΚΕ, ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ.

ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ) ΠΗΡΑΝ ΡΟΗ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΩΝ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΥΔΩΡ ΓΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ Π ΚΑΙ Ο ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ Π ΦΩΤΙΑ, ΑΕΡΑΣ. Ο , ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, 1 ΖΕΥΓΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ Π ΕΧΕΙ 1 ΖΕΥΓΟΣ . ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΣΥΣΤΑΔΑΣ ΤΩΝ 9 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟ Π ΣΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ . ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ:
, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ)

ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ). ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΟ ΥΔΩΡ, Ο ΑΕΡΑΣ, Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ

ΣΕΛΙΔΕΣ 7 – 9