ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 18 ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΡΧΕΣ, «ΣΗΜΕΙΑ», ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ, «ΑΡΧΕΣ», ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.

ΟΙ 18 ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ:

ΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ:

ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12 + 18 = 30 ΤΡΙΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ 30 ΤΡΙΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 3 + 0 = 3 ΤΡΙΑ.

ΑΡΑ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ.

ΑΡΑ:

ΑΡΧΗ, ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ
ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

  1. ΝΟΜΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
  2. ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
  3. ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ.

ΑΡΑ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ
ΤΡΙΑ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 35, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 33 + 2 ΤΡΙΑΝΤΑ
ΤΡΙΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 6