…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΤΙΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΟΣ ΤΟ ΖΩΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ; ΕΕΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΕΕ;

ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.

ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΟΜΟΜΗΤΡΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ ́ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ‘Η ΚΡΥΒΕΤΑΙ ‘Η ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑ. ΘΕΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ;

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΑΥΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ
ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ
ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΡΜΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ
ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ,
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΖΩΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΓΙΑΧΒΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ
ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ; ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ‘Η ΥΒΡΙΔΙΑ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ‘Η ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ‘Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ‘Η ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΕΣ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΣΜΗ, ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ: ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ”

ΣΕΛΙΔΑ 11 – 15