Η ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ
ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ .

3 ΤΡΙΑΔΑ = ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ

ΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΝΟΕΣ, ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ , ΩΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ, Ι ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΣΠΑΕΙ, ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΝΟΜΩΝΟΡΚΩΝ, ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΥΒΡΗ, ΒΕΒΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, Ή ΒΑΛΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Ή 5000 Ή ΠΡΙΝ 50.000 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΠΡΙΝ 100.000 Ή ΠΡΙΝ 200.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΑ 25 ΜΕ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΣΥΝΟΛΟ 25 ΑΠΟΓΟΝΟΙ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΟΥ.

ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ;

ΕΤΣΙ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΟΥ Η 3 ΤΡΙΑΔΑ…

«ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ».

… ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ , , , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.

ΟΛΑ, Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΕ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ . ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑΣ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 4