ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΦΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΕΧΕΙ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΦΤΑ 7 ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ 7 ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΕΣ: Η 1 ΚΑΙ Η 2.

Η 3, Η 4, Η 5, Η 6 ΚΑΙ Η 7 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΛΙΣΗ 60ο ΜΟΙΡΩΝ.

ΤΟ ΕΧΕΙ 6 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 60ο ΜΟΙΡΩΝ
6 Χ 60ο = 360ο ΜΟΙΡΕΣ
ΚΑΙ 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 300ο ΜΟΙΡΩΝ
6 Χ 300ο = 1800ο ΜΟΙΡΕΣ
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 360ο ΚΑΙ 3 + 6 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ
ΚΑΙ 1800ο 1 + 8 + 0 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ
ΚΑΙ 9 + 9 = 18 ΚΑΙ 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ 9 ΕΝΝΕΑ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ).

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΤΑ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ
ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ
ΟΤΙ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ
ΤΟ 7 ΕΠΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΤΑ 7:
1+2+3+4+5+6+7 = 28
ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ
ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 28
ΔΗΛΑΔΗ 2 + 8 = 10
(ΤΟ 2 Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ 13ος ΚΑΙ ΤΟ
8 ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ).

ΤΟ ΔΕΚΑ 1 + 0. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΕΤΟΙΜΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ), ΤΟ ΟΛΟΝ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ : 1 + 0 = 1
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΚΛΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΟΝΑΔΑ. ΕΑΝ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ‘Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΣ ‘Η ΜΗΔΕΝ ‘Η ΟΜΙΚΡΟΝ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ

ΑΡΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…

ΑΠΟΣΠΑΣΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 6