ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΧΗΜΑ:

Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΘΕΤΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ Ή ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΑ.

ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΩΝ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ; ΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ, ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΏΝ ΤΩΝ ΙΩΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΡΑ, Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΗΣ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ:

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΛΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΧΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΑ.

ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 3