13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. 48 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, 48 ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ. ΟΠΟΥ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ 48 = 4 + 8 = 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΟΠΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ «4 ΤΕΣΣΕΡΑ», Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «8 ΟΧΤΩ», ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΑΡΑ, Η ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΟΠΟΥ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΗΣΗΣ:

ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΠΩΣ:

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

5 + 6 + 8 + 10 + 10 + 7 + 3 + 7 + 7 + 7 + 13 + 6 + 13 = 102 ΕΚΑΤΟΝ ΔΥΟ = 102 = 1 + 0 + 2 = 3 ΤΡΙΑ

ΔΕΗΣΗ: 40 ΣΑΡΑΝΤΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ: 40

ΑΡΑ, Η ΔΕΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ, ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΑΣΘΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ...

Η ΔΕΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΔΕΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΠΟΥ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΔΕΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 48 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 3 ΤΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ 3 ΤΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ.

ΑΡΑ, ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 5