…ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΑΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟ ΗΡΘΑΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ).

ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ .

ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ: ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ;
(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ: ΕΙΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;

ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΤΕ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΤΡΙΧ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.

ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 11 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ, Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΠΥΟΝ, ΣΠΥΡΙ, ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ, ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Η ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ Η ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΝΟΑ ΔΟΛΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΗ, ΨΕΥΤΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΡΑΤΗ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΝΕΚΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ , ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟ , ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 9 – 12