…ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

ΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΑΒΛΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ… ΩΣΤΟΣΟ, ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΚΥΚΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΟΣΜΟΚΥΚΛΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΩ, ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ «ΕΞΑΚΟΣΙΑ» ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ:

ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΟΠΟΥ 5 + 3 + 1 + 7 + 8 + 6 + 2 + 1 = 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ

ΗΔΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΟΣΜΟΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΟΧΤΩ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.


1). ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
https://www.aitherikigrafi.gr/ellanioi-arithmoi-se-ellanious-arithmous

2). ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
https://www.aitherikigrafi.gr/ellanioi-arithmoi-se-ellania-symbola

3). ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-symbola-se-ellanious-arithmous

4). ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-symbola-se-ellania-symbola


ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ !!!

ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΧΑΡΑΞΑ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΥΤΑ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, «Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ
ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΥ,
«12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ, 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
»
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ;;;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ;


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ”


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 1 ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ;

ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ; ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

ΣΕΛΙΔΕΣ 31 – 36