ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΄΄΄΄

Α) ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΡΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ – ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” (ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ). ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΥ, Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – ΨΕΥΤΟΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ (ΩΣ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ δηλ.), ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ (Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ), ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ. Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ Η ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ – ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ – ΕΝΝΟΙΑ, ΣΥΜΒΟΛΟ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ π.χ. Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Η ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ, ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ – ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ – ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ – ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ – ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ – ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.

Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ – ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΛΗΘΗ (δηλ. ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ), ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΩΡΡΑΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 4