ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.


ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΕΤΣΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ, ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.


ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, Η ΜΟΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΣ ΥΨΙΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ . ΕΝΑ . ΙΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ‘Η ΕΝΑ, ‘Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .


ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 9 – 11