ΤΟ ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ , ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΤΟ ΕΞΙ 6, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΥ 4, ΤΟΥ 3, ΤΟΥ 2 ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Η 5 ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ , ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ.

ΕΤΣΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΙ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΦΤΑ 7 ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ 6 ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ , ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΥΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ , , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑ 3 ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ: ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ , ΔΗΛΑΔΗ , . ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΑ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ , ΤΟ ΔΥΟ , ΤΟ ΤΡΙΑ, ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΙΣΗ, ΙΔΙΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ 3. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ, (Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1+3 ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ = 4.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΔΙΕΣ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ, ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΑΓΝΩΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ).

ΑΡΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ .

ΕΤΣΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΩΣ ΘΕΙΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 1 ΣΥΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΔΑ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΣΕΛΙΔΕΣ 10 – 12