…ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΟΗΣΟΥΝ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΕΝΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΝ΄΄ ΜΟΝΟΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΝ΄΄ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΟΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΄΄”ΒΛΕΠΟΥΝ”΄΄ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΝ΄΄ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΝ΄΄ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ, ΘΟΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΛΙΚΙΑΣ π.χ. ΕΞΗΝΤΑ ΕΤΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΄΄”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ΄΄” ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

(ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΛΕΙΔΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ)

ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΨΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΜΑΜΗ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ δηλ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (ΜΕΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΄΄ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ΄΄ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ – ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝΑΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ – ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ, ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΔΙΕΞΟΔΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ – ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑΤΑ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ).

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΄΄ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΗ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ…

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΩΡΡΑΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 4 – 6