ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ

555 ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 555 ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ. ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ. «ΔΙΟΤΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ.

ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ
ΚΩΔΙΚΕΣ?

Η ΥΛΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, «ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ», ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ., ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο,ΤΙ ΒΛΑΒΗ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ, ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΡΜΙ ΣΕ ΟΣΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΘΕΛΟΥΝ. «Ο ΜΥΣΤΗΣ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ, Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ- ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ;…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΙ 555 ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 3