ΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, 1 ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 360 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ 27 ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΠΟΥ 27 ΗΜΕΡΕΣ (ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)
27 Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 324 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:

324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 324 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

360 – 324 = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ

Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 36, ΠΟΥ ΤΟ 36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 13ο ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 36 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ .

ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ 324 ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΜΗΝΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ: 9 + 9 = 18, 1 ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 18 = 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 5