ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΑΠΛΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΙΑΥΤΟ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. ΑΡΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ! Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΤΗΝ ΖΥΜΩΣΗ, ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΗΡΩΕΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ…

ΜΕΤΑ, ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΕΝΝΑΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ? ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΣΕΛ. 177 – 178