ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ 27ο ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. Ο ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΖΙ. ΑΚΟΜΗ, ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΓΩΝΙΕΣ, ΜΟΙΡΕΣ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΗΣ, ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 26 ΑΠΟ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΕΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ
ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΤΡΟΦΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΥΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΙΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ‘Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΙΔΙΑ ΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΡΟΠΑ, ΟΜΟΣΤΡΟΦΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΙΔΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ
ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ
ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΛΦΑ:

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ.
ΑΡΑ ΤΟ ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ
4 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΤΟ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ 4 ΦΟΡΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ
4 ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ,
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ. ΙΔΙΟ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΩΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΑ
ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ .

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 4 ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ , Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΛΦΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ

ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ 4
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑ Η ΚΩΔΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ» ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΘΕΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ‘Η ΑΔΙΚΟ,
ΑΛΗΘΙΝΟ ‘Η ΛΗΘΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 7