ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, Η ΑΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ. ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. Η ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ 9ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΤΑΣ 8 ΣΩΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ‘Η ΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ; ΠΟΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΣΕΛ. 26