Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΕΗΣΗΣ:

6       14     7     6        7

Δ   Ε  Η Σ  Η

6 + 14 + 7 + 6 + 7 = 40 ΣΑΡΑΝΤΑ

ΔΕΗΣΗ: 40 ΣΑΡΑΝΤΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ: 40 ΑΡΑ, Η ΔΕΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ, ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΑΣΘΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ.

Η ΔΕΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΔΕΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΠΟΥ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΔΕΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ- ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 48 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 3 ΤΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ 3 ΤΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

ΣΕΛ. 4 – 5