…ΕΤΣΙ ΤΟ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΕΝΑΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΑΛΦΑ ΚΑΙ , ΚΑΙ ΑΛΦΑ, ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΕΝΑΟΣ ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ 13 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ 1 ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ . ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ 13+13 = 26 ΚΑΙ 1 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 27 ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 2+7 = 9 ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΩΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

ΤΟ 29 ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:

ΤΟ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ () 13ο.

ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 9
ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΝΕΑ 9 ΜΕ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ.

ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 29, 2 + 9 = 11 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 11, ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ 1 + 1 = 2 ()

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΔΕΚΑ 10 ΣΥΜΒΟΛΑ:

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 139 ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ 1 ΚΑΙ 3 ΕΙΝΑΙ Ο 13) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 139, 1+3+9 = 13 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥ 13ου ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΚΑΙ 1+3= 4 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ

ΣΕΛΙΔΕΣ 14 – 16