…ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ‘Η ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ (360º), ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΟΥΤΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ
ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ, ΥΓΡΩΝ, ΑΕΡΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
ΥΛΙΚΩΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,
ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΡΑ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΥΛΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΕΙΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΑΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ‘Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΤΣΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ : ΣΥΜΠΑΝ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΟΙ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΣΤΟ (360º), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ , ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΜΠΥΛΩΜΕΝΗ,

0 ΜΗΔΕΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 360 3 = Ι, 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ. ΟΠΟΤΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 + 6 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ.

ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 3 = ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 3 = ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ 6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ, ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ 6 ΕΞΙ (ΚΩΔΙΚΟΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΛΟΤΗΤΑ Ι ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ-ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 9