ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΙΔΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΖΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΗΛΙΩΝ, ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΚΟΣΜΩΝ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ).

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ. ΕΔΩ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ . ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ,
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ.

Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΙΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΓΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 1001 ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΚΑΛΟ». ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΑΚΟΥ «ΚΑΛΟ». ΤΑΜΠΕΛΑ; ΕΦΕΥΡΕΣΗ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ: 1001 ΣΚΑΤΑ ΕΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ 1001 ΣΚΑΤΩΝ. ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ, ΜΟΛΥΝΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ .
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ . ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ. ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ . ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ). ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΖΩΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΗ ΘΕΛΕΙ, ΚΛΕΒΕΙ ΟΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ . ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.

ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ; ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ (ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ – ΜΑΤΡΙΧ).

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 9