…ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΟΥ 2 ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΩΝ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ «ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ» ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Ή ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΟΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΡΟΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΑ, ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΡΚΕΤΟΙ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ:

, , ΚΑΙ , ,

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΑ, 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΘΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ.

, , ΚΑΙ , ,

ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ: , , , , ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ:

ΕΧΟΝΤΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΡΙΑΔΕΣ ΣΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΙΣ ΕΞΗΣ:

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ: , ,

2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ: , ,

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 206 – 211