…ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΥΔΩΡ, ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ; ΠΑΡΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΕΤΣΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ, ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ

(ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ; ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ; ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕ 4, 5, 7 ΜΑΤΙΑ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ; ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ. ΕΝΑ Α ΚΑΙ ΕΝΑ Ω).

ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ, ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ; ΜΕ 4, 10 ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ, ΔΥΟ ΟΡΧΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ, ΔΥΟ ΩΟΘΗΚΕΣ ΟΙ ΘΥΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ; ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΤΜΗΜΑ .

ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΔΥΟ; ΜΕ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. 13, 12+1 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΙΩΤΑ .

ΑΝΘΡΩΠΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΑ ΙΩΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ .

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΟΧΟΥ, ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΖΩΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 4-5