ΟΣΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑ Η ΚΩΔΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ Α ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ω ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ» ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΘΕΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ‘Η ΑΔΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ‘Η ΛΗΘΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ  ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΣΕΛΙΔΑ 7