…ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ 13. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ.

Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟN.

ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΙΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΙΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ, ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΜΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2 ΛΑΜΔΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ.

ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ (2) ΙΩΤΑ (ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 2 ΠΙ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ. Η ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΠΑΝΩ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΡΟΠΑ ΓΑΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ

ΜΟΝΟ 2 ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ :
ΚΑΙ ΣΕ 6 ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ 2 ΙΩΤΑ , ΚΑΘΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. ΑΞΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ, ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ‘Η ΟΠΟΥ, ‘Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΟΝΟ Η ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΘΗΤΑ.

ΤΟ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΙΩΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, Η ΚΟΛΩΝΑ . ΕΠΕΙΤΑ Ο ΩΜΕΓΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΑΦ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΑΛΦΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 8