ΑΡΑ, ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!! ΑΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΥΛΗ!!

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ!! ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ!!

ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ;; ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ “ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ”

ΣΕΛ. 29