7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΕΗΣΗ ΜΑΣ,

«ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΗΛΘΕ Η ΘΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΗΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΧΡΟΝΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

ΣΕΛ. 10 -11