ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ. ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, «ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ», ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ, «ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ», ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΚΟΣΜΟΙ. Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΥΛΕΣ. Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΠΥΛΩΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

ΣΕΛ. 19 – 20