ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ: ΤΗΝ ΑΝΩ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΓΡΑΦΗ.

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 100 ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ. ΟΠΟΤΕ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΠΕΤΑΣ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ Ή ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΘΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ. Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΣΕΛ. 14-15