…ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ. ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΡΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.

ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΡΥΘΜΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΜΕ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ.

ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΝΑΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 8