ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ.

Ο ΦΘΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ! Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ 2 ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΑΘΑΝΑΤΗ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΣΕΛ. 51