…ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΤΟ ΚΑΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 60ο ΜΟΙΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 60ο + 60ο + 60ο = 180ο.

ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 666 ΣΥΝΟΛΟ 180ο = 9 ΕΝΝΕΑ

ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΑΜΔΑ ‘Η ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ,

ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ

ΑΚΟΜΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ:

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑι ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΟΝ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ 60ο ΜΟΙΡΩΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ:
ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ‘Η ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΧΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ .
ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΣΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.

ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΩΝΙΑ 60ο ΜΟΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

ΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΖΗΤΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΙΓΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ 60ο ΜΟΙΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

ΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΡΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΞΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΟΝΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 8 – 11