Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ. ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ. Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ. Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ Ή ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ. Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, «ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΟ», ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΕΛ. 64 -65