…ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΑΔΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΔΕ ΦΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΤΟΠΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ‘Η ΚΑΤΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ.

Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ
ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ ΟΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΡΦΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ Η ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΘΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.

ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 4 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΩΣ 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ 13η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΑΚΟΜΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ:

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!

ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

Η ΕΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ.

ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ. ΒΕΒΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 7 – 10