9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ, 9 ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΥΗΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ́Η ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΥ,

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ.

9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ «ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΣΕΛ. 37 – 38