ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ‘Η ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ (ΣΤΟ ) ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΡΙΖΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ
ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΣΥΜΒΟΛΟ ‘Η

ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ
Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ‘Η ΕΧΕΙ ΔΥΟ
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΜΕ ΔΥΟ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ‘Η ΤΟ .

ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ‘Η ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΑΥΤΟΤΕΛΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ, ΚΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ .

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ

ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ

Νο1

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ

Νο2

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ‘Η ΕΧΕΙ 4 .

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ, , ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΡΑΔΩΝ .

ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ Η ΤΕΤΡΑΔΑ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΕΝΑΝ ΡΟΜΒΟ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ
ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΩΝ Ο (ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ.

ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ .

ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΔΕΛΤΑ , ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ , ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΡΟΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΜΒΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ

ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ‘Η ΤΟΥ , 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,

ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ 2 ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ 3 ΜΕ 4 ΜΕ 5 ΜΕ 6 ΜΕ 7 ΜΕ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 27. ΜΕΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ, 2 ΜΕ 2, 4 ΜΕ 4, 5 ΜΕ 5.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΞΕΙΣ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ Α-Ω”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 8