ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

ΑΚΟΜΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΑΚΟΜΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΡΑ, ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΕΝΑΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΙ, ΚΑΘΑΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΚΠΤΩΤΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΑΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ!! ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ “ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 3