ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΟΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΦΥΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΛΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΕΛ.34