4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ 90o
4 Χ 90o = 360ο
4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ 270o
4 Χ 270o = 1080o

ΣΥΝΟΛΟ 4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΚΑΙ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ, 8 ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 1440º.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΤΩΝ 90º ΜΟΙΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ 360º ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 360º ΜΟΙΡΕΣ.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΜΟΙΡΩΝ, 360º ΜΟΙΡΕΣ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΙΡΩΝ ΚΥΚΛΟΥ 360º

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΣΥ.

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΙΕΡΩΝ (ΣΤΑΘΕΡΩΝ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΜΙΑΡΑ ΡΥΠΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΕΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 360º ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ Π.Χ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΠΟΥ

Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΧΩΡΟ ΣΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΑΡΑ, ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ .

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ, ΩΣ ΤΡΕΙΣ, ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ, ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΜΟΝΑΔΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ‘Η ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ, ‘Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΟΤΕ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ.

ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

ΕΤΣΙ, ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ
ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΣΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΟΥ.

ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΛΟΤΗΤΑ Ι ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ-ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 6