ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ , ,

ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ , , , ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ .

ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ , Η ΙΔΙΑ Η ΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΒΑΣΗ, Η ΑΡΧΗ, Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ .

ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ , ΤΟ , ΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ, ΤΕΛΕΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ , ΟΠΟΥ Ο,ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥ , ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ, ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΣΤΟ , ΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ . ΟΙ ΑΛΦΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΜΟ ΟΡΚΟ, ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ, ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ Ι ΕΝΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ

ΣΕΛ. 1 – 3