…ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

7 + 14 + 7 + 2 + 8 + 13 + 45 = 96

ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΚΑΙ 96 = 9 + 6 = 15, Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ 5 ΤΟ ΘΕΙΟ. ΚΑΙ 1 + 5 = 6 ΕΞΙ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,

ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ
ΚΑΙ . ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“7 ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 7